Vragen? Bel ons op 010-2406161

Custom Vespa

Vai Vai Vespa Custom 4
Vai Vai Vespa Custom 3
Vai Vai Vespa Custom 2
Vai Vai Vespa Custom 1
IMG_8106
IMG_6062
IMG_4910

Vorige
Volgende

Custom Vespa: je eigen stijl

Je hebt je eigen stijl en wat is er dan leuker om die eigen stijl tot uiting te laten komen in je eigen design? We laten ons graag inspireren en hopen ook jou een aantal ideeën te kunnen geven om je eigen custom Vespa te ontwerpen!

Mix & Match

Bij Vai Vai Vespa is alles mogelijk. Nou ja, bijna alles. Het leuke is, je stelt je Vespa gewoon helemaal zelf samen. In onze showroom en (binnenkort) op deze site vindt je veel ideeën waarmee we je hopen te inspireren. Heb je echter je eigen idee, kom dan langs en ga op je gemak aan de slag met een latte macchiato voor je neus. De kleurenwaaiers liggen klaar en de stalen voor de zadelbekleding en grips liggen er naast. Heb je hulp nodig, dan zijn wij er om je een handje op weg te helpen!

Limited editions, ter inspiratie

Om te laten zien wat er zo allemaal kan hebben we geregeld Limited Editions in de showroom, meestal gebaseerd op de Sprint of de Primavera. We posten deze ook op Instagram en Facebook en op onze Pinterest pagina tref je tientallen fraaie designs van over de gehele wereld op het Board ‘Great Vespa Designs’. De Vespa Community is feitelijk overal!

LAK & SPUITWERK

Mat of hoogglans, metallic en parelmoer. Kies gewoon je kleur uit één van onze kleurenwaaiers. De prijs is afhankelijk van het type spuitwerk. We vertellen je graag meer over alle mogelijkheden onder het genot van een heerlijk geurende espresso in onze Boutique.

ZADEL & GRIPS

Kunstleer of volnerf echt rundleer. Slangenprint, struisvogel of toch die zebra print? Bijzonder stikwerk? Je kunt het zo gek niet verzinnen of we hebben het al eens gemaakt. Ook een denim zadel en grips behoren tot de mogelijkheden. Laat je inspireren in onze Boutique!

ACCESSOIRES

Een Vespa is al fraai van zichzelf natuurlijk, maar het meespuiten van accessoires zoals bagagedrager, chroomlijsten, spiegels en andere delen, in mat of glanslak, maakt hem nog bijzonderder. Zo maak je helemaal jouw eigen custom Vespa.

OOK OP AFSPRAAK!
We zijn er niet alleen voor je tijdens de normale openingstijden. We helpen je ook graag op afspraak om je eigen custom Vespa samen te stellen. 


Neem contact met ons op!